Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nieuws

Valkenburg Europese kerststad 2018

Internationale prijs deze maand uitgereikt in Madrid
In de categorie: ‘gemeenten tot 100.000 inwoners’ werd Valkenburg, samen met de Noord-Spaanse stad Medina de Rioseco, gekroond tot ‘European City of Christmas 2018’. Valkenburg staat daarmee definitief op de Europese kaart van kerststeden, zo meldt de gemeente trots. ,,De gemeente, VVV Zuid-Limburg en de stichting Kerststad Valkenburg zijn blij met deze prijs. Toekenning van de award is de kroon op de jarenlange inzet van velen om van Valkenburg een veelzijdige, unieke, gezellige, gastvrije en veilige kerststad te maken.”

Met de toekenning van de prijs wordt Valkenburg opgenomen in een Europees netwerk van kerststeden die een groot imago als kerststad hebben opgebouwd. Dat netwerk wordt in 2018 verder uitgewerkt en gestalte gegeven.

De uitreiking vindt plaats op 20 december in Maastricht. Een vertegenwoordiging van de overkoepelende stichting Kerststad Valkenburg, de VVV Zuid Limburg en de gemeente zullen de prijs in ontvangst nemen. Deze drie organisaties vormen al jaren lang de partners die Kerststad Valkenburg handen en voeten geven.

http://europeancapitalofchristmas.org/


CityChimp.

Alle winkels, restaurants, cafe's, evenementen in Valkenburg op 1 website.